Нападнатият военен е бил завързан с якето си и след това пребит

0
Иначе няма начин тези хлапета да набият един военнослужещ, особено от Специалните сили, каза бригаден генерал Явор Матеев
Иначе няма начин тези хлапета да набият един военнослужещ, особено от Специалните сили, каза бригаден генерал Явор Матеев Видео: Plovdiv24

Нападнатият от роми в село Войводиново военнослужещ е ефрейтор, с 12-годишен стаж в Специалните сили. Той е от бойно формирование, разузнавач парашутист.

Това каза пред журналисти бригаден генерал Явор Матеев, командир на 68-ма бригада Специални сили, предаде репортер на Радио „Фокус” - Пловдив.

За службата си в страната и за участие в мисии е получавал множество награди. Не видях никъде в досието му да има наказания, само поощрения”, добави бригаден генерал Матеев. По думите му той е изпълнителен, трудолюбив и скромен военнослужещ.

Тези нападатели са действали брутално професионално. Военнослужещият е изненадан в гръб, неговото яке е било използвано, за да му се вържат ръцете отзад, така че той да не може да реагира, и е бил зверски пребит”, поясни бриг. ген. Матеев и отбеляза, че военнослужещият по-никакъв начин не е изразявал агресия към нападателите си. „Иначе няма начин тези хлапета да набият един военнослужещ, особено от Специалните сили”, каза още бригаден генерал Явор Матеев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари