НАП - Русе продава изгодно джип BMW X5

18

Русенски данъчни върнаха от Румъния джип BMW, отнет от „регистратори“

Русенски данъчни служители върнаха в България луксозен джип BMW X5, който с решение на българския съд е отнет в полза на държавата по искане на КПКОНПИ. Това се случва за първи път в практиката и дава ефективен алгоритъм за противодействие на т.нар. „регистратори“.

Служителите от отдел „Държавни взeмания“ в Русе към ТД на НАП Варна успешно се възползваха от съдействието на румънските гранични власти. След обявяване от НАП за международно издирване, джипът е установен по това искане и иззет от румънските власти на пропускателен пункт Турну на границата с Унгария.

Съвместният контактен център за полицейско и митническо сътрудничество в Гюргево своевременно уведомява българската страна за това, а приходните служители в Русе бързо оценяват потенциала на ситуацията и заявяват желание да придобият автомобила.

Джипът вече е в страната и за него е обявен търг с тайно наддаване при първоначална цена 6 000 лв. Огледи са възможни от 12 до 14 септември в офиса на НАП в Русе.

Очаква се търгът за джипа да се проведе на 20 септември.

Повече подробности за търга могат да се намерят в сайта на НАП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Станчо
    А бе така като се загледах в коментарите забелязвам че нас не ни интересуват толкова фактите отколкото интригите.Недейте така бе хора влагайте разум във всяка една дума ,така няма да стигнем до никъде.Вие май истински миризлив българин не сте виждали до сега освен "мангалин".
  • 2
    5
    Sandrovo boys
    Миризлив мангал го е карал сигурно и го скъсал от каране
  • 8
    4
    Шофьор
    Някой батко ще го купи за някоя кака и те така върви животът.
  • 21
    3
    Spermaman
    Да не говорим че ще гори сигурно 15л нафта. Тая кочина е бил "луксозен" преди 20 години. Сега е пърдялник.
  • 25
    2
    Aha
    Как да го вземеш като знаеш, че някой фес го я таралянкал. А може и някой циганин да го е напоил с миризма на къри.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари