Нана кара по тротоара

2
Водещата, която на два пъти се бори с рака, изглежда свежа
Водещата, която на два пъти се бори с рака, изглежда свежа

Водещата, която на два пъти се бори с рака, изглежда свежа 

Макар че е много заета с предаването „Съдебен спор” и фондацията си „Една от 8”, Нана Гладуиш намира време и за сина си. Водещата кара 12-годишното момче на уроци, а след часовете го прибира вкъщи. Тя е толкова всеотдайна майка, че никога не прехвърля грижите за Джейсън на друг, пише HotArena

Онзи ден тв звездата паркира тъмносиния си джип Нисан на тротоар в центъра на столицата. Малко по-късно към колата се приближи наследникът й, отвори задната лява врата и бързо се шмугна в купето. Джейсън е отличен ученик, а хуманитарните дисциплини му се отдават най-много. Баща му Джонатан е англоговорящ и тийнейджърът знае перфектно езика на Шекспир. Момчето посещава елитно училище, в което даскалите преподават на английски, и дори чете в оригинал класиците от Албиона.

Нана на два пъти се сблъска с коварната болест рак, но успя да се пребори и издържа психически стреса с подкрепата на семейството си. В момента тя изглежда свежа и пълна с енергия. Нейната фондация е помогнала на много жени с онкологични заболявания – „Една от 8” предоставя на пациентките специални сутиени, кърпи за глава, срещи с психолози и други експерти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Викаха му "пешкира". Защото се оправяше с всякакви загорели мърсотии.

Харесай Дунавмост във Фейсбук