Намушкаха с нож мъж пред нощен клуб в Русе

2
Инцидентът е станал пред известен нощен клуб на площад "Свобода"
Инцидентът е станал пред известен нощен клуб на площад "Свобода"

Инцидентът е станал пред известен нощен клуб на площад "Свобода"

На 31 март 2024 г., около 00:50 ч., в Първо РУ - Русе е получен сигнал за сбиване в нощен клуб на площад "Свобода". Изпратени са полицейски служители, които на място установили трима мъже на 44, 47 и на 38 години.

Пред заведението е възникнал спор между тримата мъже. По време на скандала единият е избутал другия мъж., който извадил нож и е замахнал срещу него, нанасяйки му прободно-порезна рана на дясното бедро и прободно-порезна рана на лявата длан.

Сигналът е посетен и от екип на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП), който е прегледал С.Я. на място.

Пострадалият е заявил, че по-късно ще посети спешното приемно отделение към Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Канев". Нанесената му телесна повреда е лека.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    19
    Татяна Българова
    Цигани братя независимо какви сте продължавайте да се Колите Мушкате Ръгате Убивате да се разредите поне че я виж какви племена сте без значение за какви се самоопределяте дали за Турци Българи Влахи Румънци или каквито искате там !!!!!!!!!!!Оставете ни ние малцинството българи да живеем свободно да живеем и да се чувстваме сигурни и свободни в собствената си държава.Говорете си на вашият майчин език колкото си искате дали ще е Турски дали ще е Български дали ще е Влашки Румънски си е ваша работа само не правете пакости и бели.Бъдещето е за вас Циганите ние Българите почиваме като нация и държава.
  • 0
    18
    колд стил
    отварят кръчма събират каймака на обществото ,бачкат на светло , юнакчии ,но искат полицията да ги пази щом нема трупове начи сичко е наред ,продължавайте с бизнеса и без расизъм
  • 4
    17
    проЗЗЗззтият пита
    ....абе......намушкаха или измушкаха,какво е станало там? Намушкани,измушкани,кой е мушкателя и кой е изръганаият? Я кажете имена да си пазим децата от простаците в Русе че никак не са малко вече.... Така де...
  • 19
    16
    ААА
    А колко момчета има с присъди за един юмрук да лежат! А тия ги пуснали да си ходят свободно! Евала на полицията! Ако убият някой ще ги задържат ли? Или понеже са електорат и избиратели на ГЕРБ никой не ги закача! Всичко се знае! Ама няма вече кой да пази закона! Мангалите ги пази полицията и ГЕРП! Българите да се пазят сами! Хора пазете си децата от наркомани надрусани цигани и отрепки!
  • 7
    15
    club 777
    Колко разпрани или съдрани гъзове има? По принцип,кръчма ли е,така е...... тоз народ много луд и лют стана... Светли празници идват,кротост и скромност,братя и сестри,кротост,смирение.... всички сме тръгнали по един път и той някой ден,край има.Няма бедни,няма богати.Всички участници в събитието да си пият хапчетата за кръвно и да си простят един на друг.Който не пие хапчета за кръвно да взема за нерви или да пие чай от мента с мед и валериана.Честито Ви предстоящо възкресение господне.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари