Намериха сутеньора Пинко мъртъв

0
Пинко е осъждан за трафик на жени (в България и в чужбина), за кражби, грабежи
Пинко е осъждан за трафик на жени (в България и в чужбина), за кражби, грабежи

Петър Костов Василев - Пинко от Ботевград бе намерен мъртъв в един от личните си автомобили минути преди полунощ в нощта на 16 срещу 17 януари, съобщава BNews.

Той е държал колите си на платен паркинг в ж.к. „Васил Левски” в Ботевград, където е намерен снощи. Веднага на място са пристигнали негови роднини и приятели.

Смъртта му е констатирана от органите на реда. Предстои извършване на следствени действия. 37-годишният ботевградчанин е криминално проявен, съобщава "Балканец".

Пинко е осъждан за трафик на жени (в България и в чужбина), за кражби, грабежи, шофиране след употреба на алкохол и без книжка и за хулиганство.

През 2011 г. при операция „Пеперуди” са задържани 12 души, между които Пинко (като лидер на престъпната група), сутеньори, охрана, проституиращи жени и техните шофьори.

Запознати твърдят, че всяка сутрин от Ботевград потеглли поне две коли с момичета на Пинко, които заработвали на Столичното околовръстно. Средно една ромка можела да спечели по 400-500 лева, а минимум 240-250 лв на смяна.

"Пеперудите" на Пинко преди се трудели край Ботевград, поради добрите отношения между Пинко и местната полиция. Твърди се, че полицията прибирала по 20 лв. от кака на смяна.

През 2010 г. се появи любителско видео, на което ясно се вижда Венцислав Здравков – шефът на полицията в Ботевград да гуляе на една маса с ромския баровец.

Държателят на проститутки има зад гърба си тогава 18 присъди за различни престъпления и е лежал 12 години в затвора.

Преди години Пинко имал и друг номер - продавал своя опитна и млада проститутка за 10 000 лв, а тя недоволна от новият си сутеньор бягала и се връща при него.

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари