Намерете любовта на Бързи срещи (Speed dating) в Русе

0
Намерете любовта на Бързи срещи (Speed dating) в Русе

На 28 юни 2014г. с любезното домакинство на комплекс „Жорела” , град Русе, организираме Бързи срещи (Speed Dating).

Събитието е част от поредицата инициативи, които предприемаме. Те са насочени към свободомислещи хора, които търсят различния начин да открият подходящия човек за себе си.

Този формат набира популярност в страната ни през последните няколко години и затова предприехме инициативата да го популяризираме и в град Русе. Нашият екип от млади професионалисти цели да подобри взаимоотношенията между различните типове хора; да им покаже сродните интереси и еднакви насочености. Ние предлагаме един иновативен начин, който да замени стандартните запознанства. Преживяването е вълнуващо, тъй като емоцията и адреналинът се умножават многократно.

Какво представлява Speed Dating? Свободни мъже и жени се срещат с всеки представител на срещуположния пол за по 6 (шест) минути. На специално разработено от нашия екип картонче в деня на срещата всеки от участниците ще отбелязва с кого би искал да се срещне отново и при съвпадение ние ще разменим координатите им. Регистриралите се участници ще разпределим в три възрастови групи:

• От 18 до 22 години;

• От 23 до 30 години;

• От 31 години - …...;

След края на всички срещи участниците имат няколко минути да попълнят своите картончета с предпочитанията си за повторна среща, както и да ни оставят коментар, ако желаят.

Ден-два след събитието участниците ще получат имейл с координатите на тези от тях, с които имат взаимен интерес за последваща среща.

За участниците сме предвидили тонизираща напитка и вода. Надаваме се да почерпят добри впечатления и заедно да поставим едно ново начало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари