Наказаха Радостин Василев за насилие в парламента

0
Депутатът ще бъде отстранен от 3 заседания на Народното събрание
Депутатът ще бъде отстранен от 3 заседания на Народното събрание Снимка: Facebook

Депутатът ще бъде отстранен от 3 заседания на Народното събрание

Председателят на Народното събрание е наложил наказание на независимия депутат Радостин Василев за сблъсъка му с Искрен Митев от "Продължаваме промяната", съобщава "24 часа".

Василев ще бъде отстранен от 3 заседания на Народното събрание като наказанието му ще влезе в сила от сряда, когато ще бъде изчетено от трибуната на парламента.

Наказанието е наложено по чл. 160, ал 2 от правилника на Народното събрание. Този текст предвижда отстраняване от залата и лишаване от заплащане заради призиви или упражнено насилие в пленарната зала или сградата на парламента.

Желязков е взел решение да накаже Радостин Василев след писмен доклад от квесторите на парламента. В петък сутринта Василев нападна Искрен Митев от ПП след разменени реплики. Като според очевидци го е ударил с юмрук. По-късно Митев уточни пред "24 часа", че Василев опитал, но не успял да го удари. А самият Василев обясни, че просто бил разрошил перчема на Митев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    весо
    Бой му трябва на Искренчо Митев да му дойде акъла на хюмнето
  • 6
    1
    Ама
    Добре ама другия що не го наказват Аааа Той е дразнител и половина .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари