Наистина ли бяха щастливи Джена и Наско на сватбения си ден?

0

Ако някой има съмнения, че  Джена и Наско  не са щастливи на сватбения си ден, може да е напълно спокоен.

Влюбената двойка направо сияе, а гостите са категорични, че няма по-голяма любов от тяхната.

Сватбената фотосесия може и да беше доста голяма, а Джена на една снимка да не се усмихва, но на интервюто за „Автограф“, което даде, тя не спираше да се радва.

„Много сме щастливи. Много се обичаме. Искаме да кажем на всички – правете любов, женете се, защото няма нищо по-хубаво“, каза сияещата певица. И напук на приказките, че е вдигнала сватба само за пари, както и тържеството било като цирк, булката и младоженеца бяха най-щастливи и най-влюбени от всички.

„Няма толкова влюбена двойка. Не сме виждали други двама така да се обичат“, категорична е и Глория, и Анелия, и Преслава. Митко Пайнера и съпругата му Мария също заявиха, че завиждат благородно на младоженците, които очевидно се обичат от сърце и душа.

За първи път пред обективите Джена си позволи да свали маската на сериозна и строга певица и да покаже наистина колко е щастлива с Наско. „Обичам го! Наистина много го обичам, заклех се винаги да съм до него“, споделя още тя.

Наско от своя страна не скри, че обожава любимата си и тя е жената, която цял живот е чакал. Няма съмнение, че влюбената двойка гледа на връзката си през розови очила, поне засега. „Още сме в еуфория, развълнувани, малко уплашени. Утре като се събудим вероятно ще осъзнаем вече наистина какво се е случило“, каза още той.

Влюбените Джена и Наско на шега се заканват да докажат, че дълъг и щастлив брак може да има и с двама музиканти в семейството. Ами ако станат трима? Фолк певицата Преслава направо ориса двойката скоро да се сдобие и с бебе, също толкова талантливо и музикално, като тях самите. Що се отнася до свекървата Надя Стоева , то тя на ръце е готова да носи снаха си.

„Като родно дете ми е. Прекрасен изпълнител и още по-прекрасен човек. Не можете да си представите, какво щастие е за мен Джена да влезе като снаха в дома ми. Най-голямата радост“, сподели развълнуваната изпълнителка. Която също се надява скоро да дундурка и бебе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари