Джена вдига пищна сватба

0

Над 300 гости ще събере довечера в ресторанта на хотел „Санкт Петербург" в Пловдив младото семейство на Атанас Стоев, който днес ще се врече във вярност на фолк певицата Джена.

В момента в село Катуница в дома на стария Канар Атанас Стоев се събират гости от България, от Великобритания и Турция. Там са всички от емблематичния оркестър „Канарите".

„Много съм щастлив. Откакто Джена дойде да живее при нас започна да ни нарича майко и татко. Като ми каже тате ме прави много радостен. Всички сме много щастливи", коментира стария Канар, цитиран от БЛИЦ.

Наши източници, които присъстват на сватбата, ни изпратиха снимки с богато отрупаната трапеза, маркови питиета и тънки мезета. „Има всичко - от печени агнета до торти и черно „Джони". Домакинът се представя перфектно", коментираха гостите.

В момента обаче бъдещата булка се намира на втория етаж на къщата на Стоеви и всички пазят в тайна какви ще бъдат точно белите одежди. Джена ще бъде изведена малко по-късно от втория етаж на къщата, в която живее, под съпровод на нежни гайди от баща си Валентин Неделев. Той, майка й Пенка и много гости са пристигнали от родния град на певицата Разград. Ще свири оркестър „Канарите", ще има и гайдари от Калофер.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари