Най-възрастната проститутка в България гони 70-те

4
Най-възрастната проститутка в България - Рени, все още си върши работата
Най-възрастната проститутка в България - Рени, все още си върши работата

Най-възрастната проститутка в България - Рени, все още си върши работата, видя репортер на „Всеки ден".

Атрактивната блондинка, облякла стегнатите си, макар и гонещи 70 лета, бедра в красива кожена мини пола, не спира да вършее в района на елитната столична улица „Витоша" в търсене на клиентела. Само че вече като заможна жрица на любовта Рени не си ляга с първия срещнат, предложил й солидна сума.

Тя сама си избира кого да зарадва с ласките си. По наша информация от години Рени предлага тялото си единствено на млади, атлетично изглеждащи младежи, жадни за правене на качествена любов, макар и платена. Факт е и че Рени винаги е отлично поддържана, на което могат да й завидят много от засуканите 20-годишни девойки. Тя винаги носи скъп парфюм, маркови дрехи и дори когато не е на висок тънък ток, обувките й са лъснати до безупречност. В същото време отклонява всяка покана за кафе или вечеря от господа над 50-годишна възраст, защото ги намира за неспособни да се задоволят.

Тайната в платената любов е да има взаимно удоволствие и да не се превръща в мъчение за нито един от двойката", казваше преди години най-възрастната жрица. През кревата й са минали стотици мъже, сред които и доста знаменитости, но тя спазва желязно правило - абсолютна дискретност, и никога до този момент не е издала името на свой клиент.

За Рени и досега се твърди, че е предлагала забранените по времето на тоталитарния режим услуги, включително и на ръководни фигури от ЦК на БКП, но мълчи като партизанин на разпит кои са били те. За тарифата й трудно може да се коментира с категоричност, защото пак тя сама си я избира в зависимост от плътта, която трябва да обслужи. Из средите на проститутките в София се говори, че имало случаи, в които си лягала със загорели младежи и безплатно, в случай че й харесало изпълнението им.

Мизата за час с Рени вървяла между 100 и 200 лева, като в никакъв случай не се съгласявала за тройки или други извращения и винаги държала клиентите й да минат през душа, преди да започне същинското й изпълнение. 

В жестока заблуда пък били онези, които смятали, че младоци не я търсят, а от опита й се възползват само дърти пергиши. Само преди няколко дни репортер на „Всеки ден" засече Рени да се отправя към хотел в компанията на истински красавец на не повече от 28 години.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари