Най-тъпата страна в света е Европа

0
Най-тъпата страна в света е Европа

"Горд съм, че съм американец и полудявам, когато чужденците казват, че Америка е най-тъпата страна в света. Това са глупости! Най-тъпата държава в света е Европа". Тази фраза влезе в публикувана книга за най-глупави коментари в интернет, пише лондонският в. Дейли мирър, цитиран от агенция "Пик".

По повод на излизането на сборника от печат журналистите от изданието написаха следния коментар: Понякога всеки от нас казва някакъв бисер, но преди появата на Facebook и Twitter по-голямата част от тези момент, за наше щастие, бяха забравяни. Сега обаче коментарите се пазят в световната мрежа и авторите на книгата са събрали най-хубавите и най-лошите.

Съставителите на сборника са дали място и на въпроса как може да се направи огледало от монитор. "Опитах се да сканирам огледалото, но не стана", пише потребител. Други потребители също предизвикват повдигане на вежди.

Ето и някои от тях: "Как може да се разбере дали във филмите участват истински динозаври?" или "Имало е нощни птици преди появата на уличното осветление?"

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари