Най-после истината излезе наяве. Че Кирил Петков никога не е искал да сваля Бойко Борисов и да изчегъртва ГЕРБ

3
Какво ще кажете сега почитатели на ПП и ДБ???
Какво ще кажете сега почитатели на ПП и ДБ??? Снимка: Свободно слово

Какво ще кажете сега почитатели на ПП и ДБ???

Най-после истината излезе наяве. Че Кирил Петков никога не е искал да сваля Бойко Борисов и да изчегъртва ГЕРБ. Две години го говоря! Не знам с какви очи ще се гледаме с всички, които ми обърнаха гръб заради тази истина, пише Анастасия Гешева в Свободно слово. Какво ще кажете сега почитатели на ПП и ДБ???

Натоварва ме да говоря всеки ден едни и същи неща, които обществото приема така, сякаш не съществуват. Но и днес ще си изпълня задълженията. И ще повторя следното.

Война срещу Русия ще има колосални последствия за България! Това ще обърне обществото ни с хастара навън и ще повлече непредвидими за сегашните заспали катастрофи. Но за тях! Тези, които работим против такава военна трагедия и които работим за естествения път на България, ще сме предпазени до голяма степен от разрушителните последици.

Но най-важното е следното. Връзката между Русия и България не е от този свят и нея я пазят не от този свят. Включването ни във война срещу Русия ще задвижи могъщи сили, които ще пометат мнозина интереси тук. Който иска да го види, ще го види. Който каквото търси, ще го намери, съмнение няма!

Ако това събитие се случи, България ще премине в абсолютно нова фаза на своето състояние и никога повече няма да бъде както е сега. Което всъщност не е лошо!

Волен Сидеров при Крум Савов онази вечер каза нещо, което е абсолютна бомба. Че разследването за Осемте джуджета преди 3 години, което мислехме за оригинален опит за борба с мафията на ГЕРБ и което беше сред основните катализатори на свалянето на правителството на ГЕРБ, е мероприятие на САЩ, заплатено с 1 милион и 800 хиляди долара от Америка за България. Това, ако е вярно, е абсолютна бомба! В това разследване участваха журналисти от много медии.

Ако това е вярно, означава, че „свалянето на ГЕРБ“ е постановка на световната ДД за поставяне на нови надеждни политически инструменти във властта, което от своя страна логично ми обяснява огромният успех, който пожънаха пиарно и политически ИТН и ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари