Най-нетърпеливите участници за ретро събора вече са в Русе

1

Сборният пункт на събора ще бъде на паркинга на Mall Rouse

На 15 октомври, петък, от 11:00 часа на източния паркинг на Mall Rousse ще си направят среща собственици на ретро автомобили и мотоциклети от област Русе. Събитието, което ще отбележи закриването на активен сезон 2022, се организира от Авто-мото клуб „РусчукЪ“ в партньорство с Mall Rousse.

Програмата предвижда сборният пункт да бъде от 10:30 часа на източния паркинг на Mall Rouse, където автомобилите и мотоциклетите ще бъдат насочени за паркиране от стюарди на Авто – мото клуб „РусчукЪ“.

От 11:00 часа ще бъде официалното откриване, където любителите на класическите возила ще имат възможност да разгледат и да се снимат с уникалните исторически превозни средства, както и да научат техните истории.

Организаторите са подготвили и богата съпътстваща програма за малки и големи. Ще звучи приятна музика, а разнообразни забавления с големи подаръци и изненади са предвидени както за участниците, така за и публиката. Автомобилите и мотоциклетите, участващи в парада, ще се включат в конкурс за различни награди.

Заявка за участие можете да направите на [email protected] и или на телефон: 0886 002 940. За записване е нужно да изпратите име, телефон за връзка, марка, модел и година на производство на превозното средство.

Входът е свободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Пешо
    Петре,15 октомври е събота,календар нямаш ли
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари