Най-надареният мъж в света дари члена си на музей!

0
Едва ли има мъж, който да не мечтае за огромно мъжко достойнство
Едва ли има мъж, който да не мечтае за огромно мъжко достойнство

Едва ли има мъж, който да не мечтае за огромно мъжко достойнство. Ето защо Джона Фолкън, по-известен и като притежателя на най-големия пенис в света, е човек, на когото със сигурност завиждат милиони хора по света.

Притежателят на огромния полов атрибут, измерен в документален филм, обаче освен надарен, се оказва и щедър. Той доброволно дари половия си орган на Музея на пениса в Рейкявик, информира в. Хъфингтън поуст.

Съгласно дарителските документи след смъртта на знаменития нюйоркчанин, неговото мъжко достойнство ще бъде изложено в необичайния музея наред с тези на спермацетов кит и на полярна мечка.

„Дано не накарам двамата ми съседи да ме ревнуват след кончината ми! „, шеговито подхвърли 43-годишният Фолкън, когато разбра къде точно ще се съхранява неговият забележителен 34.3-сантиметров полов орган.

Музеят на пениса е основан в Рейкявик през 1977 година, като в него се намират над 300 експоната от животинското царство. Човешкият род е представен доста по-бедно – само с половия атрибут на Пал Арасон.

95-годишният екскурзовод от Исландия дарил на музея пениса и тестисите си, които бяха изложени в бокал след кончината му през 2011 година. Дарението на Джона Фолкън ще се отличава с много по-впечатляващи размери, тъй като в нееректирало състояние достига забележителните 24.1 сантиметра. 

Фалкън е изключително популярен в интернет пространството с големия си пенис и показването му в нашия музей ще го съхрани и за следващите поколения. Пенисът му със сигурност ще подобри нашата колекция, коментира Хьортур Сигурдсон, който е куратор на Музея на пениса в Рейкявик и видимо много се вълнува от новия експонат.

Джона Фолкън се прочу най-вече през 2012 година, когато бе задържан от охранителните служби на летището в Сан Франциско. Охранителите предприели тези мерки, след като им направила впечатление голямата подутина в крачола на мъжа, която те помислили за скрито автоматично оръжие.

Оттогава до ден днешен мъжът с най-големия пенис в света има доста изяви в интернет каналите. Личи си също така, че той се е насочил към актьорската кариера, но епизодичните му участия в няколко телевизионни продукции за момента не са uвенчани с кой знае какъв успех.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари