Мъж почина след операция за уголемяване на члена

1
Мъжът е починал от задушаване / Снимката е илюстративна
Мъжът е починал от задушаване / Снимката е илюстративна

Много малко хора биха намерили смелостта да споделят, че пластичната хирургия може да бъде изключително рискова.

И след като живеем в свят, чиято основа се гради предимно върху външния вид, несигурността в собствената визия започва да расте драстично. Последното, което може да очаквате да чуете е, че човек умира след операция за увеличаване на члена. Точно така, оказва се, че това е операцията, която може да донесе пълното щастие, но също така може да ви превърне в жертва, пише hotNews.bg.

След като един беден пациент опитал всичко, за да увеличи своя размер, започвайки от помпички и хапчета и стигайки до тежести, преценил, че оперативната намеса може да направи най-доброто за него. Швеция е страна, която се хвали с добро здравеопазване, ала имайки предвид, че тези операции не са особено популярни, рискът и опитните лекари наистина са малко. Операцията представлява разрязване на поддържащото сухожилие, което започва от коремната кост и стига до ствола на пениса. По този начин става естетическото удължаване, което може да добави допълнителни сантиметри, а за по-сериозен радиус, лекарите добавят и мазнини, които ще се отразят добре в спалнята.

Един от най-големите рискове е, че инжекцията винаги идва след удължаването и моментално може да причини смъртта на иначе здрав 30-годишен мъж. Според направената експертиза, част от мазнината е успяла да попадне в кръвта, да стигне до белите дробове и след това да запуши малките кръвоносни съдове, причинявайки задушаване.

С тъга осъзнаваме, че оставаме само с малкото гномче и надеждатa, че някога ще му се зарадват, ама това са много далечни надежди, спестените 15 лева смятаме да изпием...

Източник: hotNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари