Най-малката танцьорка на пилон

0

Една жена печели наградата за най-малката танцьорка на пилон, след като демонстрира завидни умения.

Саси Кейси е само на 25 години и е с размерите на 18-месечно бебе. Тежи малко повече от 18 килограма и се състезава в световния шампионат по pole dancing. Нейните умения определено печелят сърцата на много почитатели, след като приходите й за изпълнение минават сумата от 3000 паунда, пише Men.bg

Дамата признава, че очевидно е била родена, за да бъде най-малката танцьорка на света, но това изобщо не я притеснява. Да бъдеш малък човек, никога не е била причина, за да не постигна мечтите си, споделя компактната дама.

Нейната мечта е да успее да мотивира всички хора - малки и големи - да преследват своите мечти и изобщо да не се ограничават от размерите на тялото си. Душата може да е много по-голяма. Според лекарите, нейното заболяване определено ще се отрази на дължината на живота й, но Саси изобщо не се вълнува от прогнозите и просто следва своя път.

Фактът, че лекарите са се притеснявали за нейната костна система - много често крайниците й можели да се измъкнат - мотивирал дамата да покаже на какво е способна и в повечето изпълнения, прави някои фигури от висшия пилотаж на pole dancing-a.

Освен танците, Саси играе футбол и хокей. Активният й физически живот я води до пилона и 25-годишната малка фурия решава наистина да пробва и това физическо изпитание. След първото й участие, мнозина смятали, че Саси е дете, но интернет свършил останалата работа.

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари