Най-ефективната руска диета

0
С тази диета ще загубите 6 килограма за 10 дни
С тази диета ще загубите 6 килограма за 10 дни

Красотата е толкова вдигната на пиадестал, че в името на красивата кожа и тънката фигура жените са готови да платят огромни суми пари и сляпо вярват на всичко, което им казват козметици и специалисти по хранене.

Но за да бъдете красиви и да реализирате своята цел, спокойно можете да използвате по-евтин вариант, който да е не по-малко ефективен.

Тази диета е широко популярна сред рускините и за разлика от всички останали хранителни режими е едновременно полезна, ефективна и значително по-евтина

Диета с кефир

Като правило, на такава диета се седи от 3-10 дни. Всеки ден трябва да пиете 1,5-2 литра нискомаслен кефир, като разделите това количество на 7-8 порции. Можете да пиете този млечен продукт само до 19 часа, след което се допуска вода или зелен чай без захар.

Диетата ще ви позволи да загубите до 6 килограма наднормено тегло за 10 дни, но е по-добре да я допълвате с тренировки във фитнес залата или ежедневни кардио натоварвания.

Ако останете на диета през всичките 10 дни, тогава киселото мляко трябва да се пие 3 дни, още три дни – само ябълки, а през следващите три дни – отново кефир.

Важно е да се има предвид, че такава диета за отслабване не е подходяща за всички хора: например, тези, които имат бъбречни заболявания или стомашно-чревни проблеми, повишена киселинност не бива да се подлагат на нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари