Най-безумните въпроси за еякулацията, задавани в интернет

0
Дебилните питания в интернет вече завземат сериозно онлайн пространство
Дебилните питания в интернет вече завземат сериозно онлайн пространство

Всички хора сме леко чалнати, но някои - повечко. А онези, които са готови да се изложат онлайн и задават непремислените си въпроси в разни форуми и чатове, са най-най-ненормалните. Да, много е лесно да напишеш някоя глупост с псевдоним и така да се спасиш от вечен срам. Лошото е, че това са реални истории, реални въпроси и реални чудения на реални хора, пък били те с променени имена или не, пише div.bg.

Дебилните въпроси, задавани в интернет, вече заемат сериозно онлайн пространство. Докато ги четем, се чудим дали да не се откажем от човечеството и да започнем да се занимаваме с други неща.

Вижте какви въпроси за еякулацията открихме и ще разберете крайното ни отчаяние.

1. Възможно ли е човек да се храни само със семенна течност? Семенната течност е богата на захари. Спермата е богата на протеини. Какво друго ни е нужно?

2. Помощ, без да искам свърших в носа на момичето

Това е сериозен въпрос. Бях с едно момиче, което много харесвам. Правихме секс за първи път и беше мнооого хубаво. Попитах я дали мога да ѝ свърша върху лицето, защото по принцип там ми е любимо, но тя каза, че не може и предпочита в устата. Не беше идеален отговор, но беше ОК. Така че тя легна по гръб и ме довършваше орално. Да, ама точно като щях да свърша, реших, че все пак искам да го направя върху лицето ѝ, така че си го изкарах в последния момент. Нямах време да се прицеля правилно, така че почти всичко отиде в носа ѝ. Тя полудя и трябваше да си го издуха... на мен ми беше доста смешно, но на нея - не. После си тръгна. Някакъв съвет как да оправя ситуацията?

3. Без да искам еякулирах върху лицето на лекарката ми

Това ми се случи днес. Лекарят ми се пенсионира през април и на негово място дойде млада и секси лекарка с дълбоко деколте. Днес влезе в кабинета, поговорихме малко, каза ми да се съблека и че ще дойде след минутка. И не се шегуваше. Но не ми даде минутка и влезе, преди да съм се съблякъл. Каза ми да сваля тениската си, но да остана с боксерките и чорапите.

Докато ми проверяваше рефлексите, имах чудесен изглед към деколтето ѝ и започна да ми става. После тя ми каза, че "всичко изглежда наред, но сега трябва да провери там долу" и погледна към пакета ми. Бях нервен и засрамен, а като ми го видя, каза: "Не се притеснявай, нормално е за момчетата на твоята възраст да получават ерекция в неподходящи моменти." Вместо да ме накара да легна, както правеше старият лекар, тя ме събу, както си бях седнал.

В този момент разбрах, че или е голяма мръсница, или просто не ѝ пука, че каквото и сексуално действие да предприеме към непълнолетен, ще е престъпление. Не се оплаквах, де. Прегледа пениса ми, тестисите също и вместо прегледът да свърши, тя продължи. Така се наведе, сякаш нещо щеше да прави. Хвана ми го... и в този момент свърших на лицето ѝ. Имаше по горната устна и бузата. Когато започна да се бърше, аз бях ужасен, казах ѝ, че ужасно съжалявам. Когато се изчисти, вече се бях облякъл. Чувствах се ужасно и ме беше страх, че тя ще ми се кара. Но вместо това ми каза "Всичко е наред", смеейки се. Не ми се смееше на мен, а по-скоро за да ме успокои.
Сега стоя у дома и не мога да спра да мисля за тази случка. Защо хвана пениса ми? Защо ми позволи да свърша върху нея? Чудя се дали следващия път ще се опита да стигне по-далече? Какво мислите? Трябва ли да кажа на някого?

4. Опръсках момичето в окото и тя се разпищя?

В момента се търкаля по пода в агония. Казва, че не вижда и очите я щипят. Какво да правя? Да се обадя на полицията ли?

5. Нелегално ли е да пратя писмо, върху което съм свършил, на една жена?

6. Къде в колата?

С гаджето ми започнахме да се пипаме през дрехите. Искам да знам къде да свършвам като съм в колата, без да направя мизерия. Моята кола си е, имате ли идеи?

7. Изцапах екрана на iPod-а си, докато мастурбирам, как да го изчистя?

8. Мога ли да изхабя пениса си?

Мога ли да изхабя пениса си, ако го ползвам прекалено често? Например, ако три дни съм свършвал, ще ми стане ли пак? И колко време трябва да го оставя да си почине?

Източник: DIV.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари