Награждават младежи с 1000 безплатни шофьорски курса

0
1000 безплатни шофьорски курса на 16 юни от 10:00 часа в БТА
1000 безплатни шофьорски курса на 16 юни от 10:00 часа в БТА

Български автомобилен съюз с нова инициатива: награждава младежи с 1000 безплатни шофьорски курса на 16 юни от 10:00 часа в БТА

Участници: г-н Борис Гаврилов, председател на Общото събрание на Български автомобилен съюз, и г-н Стефан Шишков, председател на УС на Български автомобилен съюз.

Войната на пътя всяка година отнема стотици животи, неизмерими по ценност. Само за последните 25 години, жертвите на катастрофи, са десетки хиляди български граждани.

Нарастващите санкции на държавата под формата на глоби и административни наказания не дават очакваните резултати за правилното противодействие и справяне с войната на пътя.

Ето защо ние от Български автомобилен съюз започваме нова инициатива, която да противодейства на войната на пътя. Вярваме, че доброто обучение е в основата на изграждането на съвременния човек като участник в движението на пътя и важен фактор, пример за подражание. Черната статистика може да бъде преборена със съзидателни и градивни инициативи. Това е поводът да наградим българските младежи с 1000 безплатни шофьорски курса, категория „В“. Целта е да ги направим част от новата армия шофьори на пътя – добре обучени, толерантни, внимателни.

Очакваме Ви на 16 юни от 10:00 ч. в Националния пресклуб на БТА!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари