Младежите в Русе могат да изкарат безплатен онлайн курс по програмиране във видеоигрите

2

Курсистите ще имат възможност да рисуват, моделират и програмират с едни от най-професионалните технологии, използвани за работа в много Гейм Студиа

Креативен център Русе кани всички ученици от 14 до 18 години на безплатен онлайн курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите.

Обучението се реализира по програма „Знание и растеж“ благодарение на Фондация "Русе - град на свободния дух" и подкрепата на фирма Еконт Експрес, които финансираха част от дейностите по проект „Креативност“.

Чрез него младежите ще имат възможност да застанат от другата страна на играта и да научат, че в екипа от специалисти на видеоигрите няма само една професия. Вярваме, че всеки ще намери по нещо за себе си. Курсът е изключително мощен трамплин за ориентиране на младите хора в професионалната сфера. Създаден с помощта на ARC Академията, курсът дава страхотно израстване в новите технологии, които са бъдещи професии за много от децата. По време на курса, АRС Академията ще се включи със свои гост лектори, участвали в създаването на популярни игри в целия свят. Последните две лекции ще се проведат присъствено, във високотехнологичния кабинет на Креативен център Русе. Така курсистите ще имат възможност да рисуват, моделират и програмират с едни от най-професионалните технологии, използвани за работа в много Гейм Студиа, съобщиха от Община Русе.

Побързайте да се запишете, местата са ограничени!

Стартът е на 24-и октомври от 16:00 часа!

Можете да се запишете на е-mail: [email protected]; телефон: 0899 62 66 69 или на формата за кандидатстване с линк

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари