Наградиха победителите в народните борби в Глоджево

9
Конкурираха се 164 състезатели
Конкурираха се 164 състезатели Снимка: Facebook

Носител на шампионския пояс стана Онур Данаджиев

С шест златни, пет сребърни и четири бронзови медала и първо място в отборното класиране за СКБ "Лудогорска слава" - Глоджево завършиха народните борби, провели се в Глоджево. Конкурираха се 164 състезатели от Търговище, Айтос, Руен, Горна Оряховица, Велико Търново, Исперих, Кубрат, Острово, Сливо поле, Езерче, Тутракан, Дулово, Шумен, Разград, Русе, Добрич, Бургас.

Шампион в категорията си и носител на шампионския пояс стана трикратния републикански шампион Онур Данаджиев.

Шампион при децата и награден с купа за най-техничен състезател беше обявен Ефе Юмеров, който беше награден и с парична награда от Айхан Тефъков /председател на МДПС-Русе/.

Шампион при момчетата и награден с купа за най-резултатен състезател беше обявен Берк Хаджиюмеров. Корай Хаджимехмедов при подготвителната група и Кемал Софта и Александър Стоянов при мъжете станаха победители в своите категории.

Сребърни медалисти станаха Арен Паша и Айкан Айлинов при подготвителната група, Джейкан Шукри при децата, Айдоан Касимов при момчетата и Мерт Къса при мъжете.

Бронзови медалисти станаха Фурай Адем при подготвителната група, Кънчо Братанов при децата, Абил Сеферов при юношите и Гюлен Гюнеров при мъжете.

Със специални грамоти за заслуги към спорта в Глоджево бяха наградени изявените борци от града Мехмед Гази, Кемал Софта и Александър Стоянов и Христо Петров, родом от Глоджево/дългогодишен треньор по колоездене, бивш национален треньор на България в този спорт/.

С благодарствена грамота беше отличен и един от най-изявените радетели и спонсори на борбата в този край - Фейзула Кязим, който от своя страна връчи и парични премии на старши треньора на "Лудогорска слава" - Божидар Минков и на един от заслужилите съдии в България-Кудред Ашим.

За пореден път парична отборна премия за клуб "Лудогорска слава" беше връчена и от фирма"Private team guard".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари