Наградиха "Дунав" за завръщането в "А" група

0

Днес, на Градския стадион в Русе, пред няколко хиляди фенове и любители на футбола, ФК „Дунав“ беше награден с купа и медали за завръщането си в „А“ група.

Това се случи непосредствено след футболната среща между отборите на „Дунав“ и Верея“ Стара Загора, в който мач домакините от „Дунав“ победиха с 1:0 и зарадваха публиката на трибуните.

Празникът започна близо час преди мача, когато за русенската публика излязоха да пеят обичаните сестри Мирела и Пресияна Димитрови, участнички в „България търси талант“.

В програмата се включи и фолклорно танцово студио „Зора“ към Общински Младежки дом – Русе, както и солистката Елина Паунова.

На официалната церемония присъстваха народните представители Пламен Нунев и Свилен Иванов, зам.-кметът Иван Григоров, президентът на клуба д-р Симеон Симеонов, председателят на областния съвет на БФС Димитър Димитров, както и част от ръководството на БФС.

Делегат на мача беше легендарният Павел Панов, който беше отличен с плакетРусе“ за принос към футбола от зам.-кмета Иван Григоров. Панов получи и плакет от БФС, който му

беше връчен от Димитър Димитров. Ръководството на Българсия футболен съюз награди със статуетка народния представител Пламен Нунев.

Футболистите от „Дунав“ излязоха за награждаването с фланелки, на които пишеше „25 години стигат – „Дунав в „А“ група“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари