БФС се изгаври с „Дунав”, побесняха феновете в Русе

0
Русенският отбор ще играе мачовете си на стадиона в Разград
Русенският отбор ще играе мачовете си на стадиона в Разград Снимка: gong.bg

От БФС напълно се изгавриха с „Дунав”, побесняха вчера феновете на русенския клуб.

Въпреки декларацията на запалянковците, с която те призоваха за разбиране, и поискаха да играят мачовете си в Русе, а не в Разград, то телевизионната програма за първите три кръга от първенството, направо ги ужаси, пише 24 часа.

Оказа се, че „Дунав”, не стига че ще приема съперниците си на стадиона в Разград, ами ще прави това и от 21 и 15 часа вечерта. Не е ясно, какво точно е накарало Нова Броудкастинг Груп да сложи отбора от Русе да играе първите си две „домакинства” в Разград като вечерни срещи. Това означава, че ако все пак се намерят „луди русенци”, които искат да гледат „домакинствата” на своя тим, то те ще трябва да се прибират след това към Русе около 23 и 30 часа!

Това е идиотизъм! Омръзна ни да се гаврят с нас и да не се съобразяват, дори да не се интересуват от феновете на „Дунав”, изригнаха вчера запалянковците на отбора от Русе. Така, вместо по 10 000 на Градския стадион, вместо очакваните по стотина фена, за Разград в нощите ще пътуват не повече от 20-30 души.

„Явно, подготвят „Дунав” за мачове от Шампионската лига, те нали са вечерни”, шегуваха се мрачно вчера зевзеците в Русе.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари