Камери заснеха мъж да обира автомобили в Русе

5
В събота пред жилищен блок в квартал „Дружба“ 3, човек с качулка е бил заснет как обикаля около паркираните автомобили пред блока и влиза в един от тях. Обект на такива кражби са станали коли и от други райони на града
В събота пред жилищен блок в квартал „Дружба“ 3, човек с качулка е бил заснет как обикаля около паркираните автомобили пред блока и влиза в един от тях. Обект на такива кражби са станали коли и от други райони на града Видео: NOVA

Той претърсвал колите за ценни предмети

Мъж, който отваря коли и краде вещи от тях, са засекли частни камери за видеонаблюдение в Русе. Това разкрива Наталия Йорданова за NOVA

В събота пред жилищен блок в квартал „Дружба“ 3, човек с качулка е бил заснет как обикаля около паркираните автомобили пред блока и влиза в един от тях. Обект на такива кражби са станали коли и от други райони на града.

Вечерта в събота един от съседите ми се прибирал и видял, че багажника на колата ми свети. Бях сигурен, че автомобилът ми е затворен и проверих на камерите, които бях поставил. На записите се вижда как неизвестен за мен мъж обикаля около автомобилите на паркинга, отваря ги и най-спокойно ги претърсва”, разказва Илиян Донков.

По думите му мъжът е търсил пари и ценности, а не е опивал да открадне самия автомобил. Потърпевшите подали своевременно сигнал в полицията, която бързо се отзовала. Иззети са записите от камерите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Карма
    Даскале, това е едно добро начало.
  • 22
    1
    daskal
    Помните ли как решиха преди години проблема с нагъл крадец на бензин в София. Намериха го застрелян до колата с тубата и маркуча.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари