Надуваем замък избухна на плаж в Англия

0
Починало е 4-годишно дете, което в този момент си играело в него
Починало е 4-годишно дете, което в този момент си играело в него Видео: Suffolk Now

Един типичен летен следобед на плажа в Норфолк, Англия, се превърна в ужасяваща трагедия.

Надуваем замък, на няколко метра от морето, избухнал и хвърлил във въздуха малко дете, което в този момент си играело в него. 4-годишното момиченце починало малко след като го закарали в болница, съобщава 24 часа.

Инцидентът станал в неделя в 11 сутринта. Само за няколко минути пристигнали група линейки и полицейски коли, за да помогнат на малкото момиче. То е закарано в болница, на около 3 км от мястото, но починало още същия ден.

Свидетелка на случилото се разказва пред The Sun, че това е било най-ужасното нещо в живота й. „Момичето, което играеше вътре в замъка, беше изхвърлено на 6 метра във въздуха”, спомня си тя.

Друга жена, която била на плажа, коментира, че надуваемият замък изглеждал като трамплин и че се уплашила, когато чула „тътена”. „Веднага разбрах, че нещо лошо се е случило. Всички сме в шок”, добавя тя.

Разследващите все още не са установили каква е причината за експлозията. Собственикът на плажните игри е категоричен, че е от жегата, въпреки че по време на инцидента не е бил там.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари