Надрусана русенка нападна уличен музикант

0
Агресивната жена се нахвърлила върху музиканта с думите „мангал”, „мръсен циганин”, „клошар” и го  ритнала с крак в слабините
Агресивната жена се нахвърлила върху музиканта с думите „мангал”, „мръсен циганин”, „клошар” и го ритнала с крак в слабините

200 лева глоба по Указа за борба с дребното хулиганство (УБДХ) бяха наложени на жена, която в късните часове на 17 юни – около 22.30 часа, нападнала музикант на свободна практика, който свири на китара в центъра на Русе.

Без никаква видима причина, минавайки край човека, жителката на дунавския град се нахвърлила върху него с думите „мангал”, „мръсен циганин”, „клошар”, ритнала с крак китарата му и други негови вещи, след което му нанесла удар с крак в слабините.

Действията й предизвикали възмущението на преминаващите в района младежи, които повикали полицията и задържали момичето, докато органите на реда се появят, пише topnovini.bg.

"Сигурен съм, че беше надрусана. Очите й бяха зачервени. Държеше се много агресивно и беше изключително неадекватна. Задържахме я, докато пристигне полицията и й обяснявахме, че не е редно това, което върши, а тя само крещеше и се опитваше да нападне и нас", разказа за Topnovini.bg единият от младежите Свилен Денчев.

За деянието си буйната жена била изправена пред съда, който й наложил споменатата глоба. Като отегчаващо вината обстоятелство било посочено упоритост при извършване на нарушението, а като смекчаващо – липсата на предходни осъждания и нарушения по УБДХ, както и самопризнанието, което направила. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари