Надежда Йорданова: Прави се опит за замитане на следи и разчистване на сметки

2
В момента е голяма отговорността всеки да си свърши работата
В момента е голяма отговорността всеки да си свърши работата Снимка: БНТ

В момента е голяма отговорността всеки да си свърши работата

Това, което се случи последните дни, показва защо е необходима съдебна реформа. Тя все още е в етап на случване. Стана ясно, че този път реформата ще бъде приключена докрай. Това изнерви определени хора. Сега се прави опит за замитане на следи и разчистване на сметки. В момента е голяма отговорността всеки да си свърши работата. Това заяви депутатът от ПП-ДБ и бивш правосъден министър Надежда Йорданова в "Денят започва" по БНТ.

"Измененията в Конституцията са първата стъпка. Ние месеци наред бяхме подигравани, че е излишно да закрием специализираното правосъдие. Оказва се, че тази стъпка е била много важна, за да се прекъсват тъмните мрежи в съдебната власт."

Тя допълни, че всеки е знаел за частица от случващото се, но не е положил усилия да го промени. Според нея е било известно, че в съда и прокуратура се злоупотребява със специалните разузнавателни средства.

"След убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, когато прокуратурата е поискала достъп до трафични данни, първия път е отказано от съда", сподели тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Мафията
    Сама няма да сдаде властта и държавата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари