Над 500 автомобила са върнати от КПП-тата на Русе

4
Образувани са четири досъдебни производства за деклариране на невярна информация и опит за заблуждаване на служителите на реда
Образувани са четири досъдебни производства за деклариране на невярна информация и опит за заблуждаване на служителите на реда Снимка: Русе Медиа

Повече от 500 автомобила са върнати от шестте КПП на Русе през четирите почивни дни

Повече от 500 автомобила са върнати от шестте контролно-пропускателни пункта /КПП/, разположени на входовете и изходите на Русе, през четирите почивни дни. Това съобщиха от областната управа в крайдунавския град.

Образувани са четири досъдебни производства и три проверки за деклариране на невярна информация и опит за заблуждаване на служителите на реда.

За неспазване на противоепидемичните мерки в периода между 13 и 20 април т.г. са съставени 190 акта, като основна част са за неизползване на предпазни маски. Често нарушение е и струпването на много хора на едно място.

В Русенско към момента има 955 души под 14-дневна домашна карантина, а за други 2116 тя вече е изтекла. За последната седмица са образувани три досъдебни производства за нарушаване на срока за самоизолация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук