Над 50 души пострадаха при катастрофа с автобус в Канада

1
Инцидентът е станал близо до град Мерит, където температурите паднаха до -3,9 градуса
Инцидентът е станал близо до град Мерит, където температурите паднаха до -3,9 градуса Снимка: DriveBc, Туитър

Инцидентът е станал близо до град Мерит, където температурите паднаха до -3,9 градуса

Повече от 50 души пострадаха при катастрофа на междуградски автобус в провинция Британска Колумбия, Канада, информира БиБиСи, цитирана от News.bg. Инцидентът е станал близо до град Мерит, където температурите паднаха до -3,9 градуса.

Здравните власти на Британска Колумбия издадоха оранжев предупредителен код.

Причината за катастрофата се изяснява. Петдесет и трима души са откарани в болница след инцидента. Състоянието им не се съобщава.

Специална прогноза за времето, предупреди за "предизвикателни" условия за пътуване поради обилен снеговалеж, ледени пелети и леден дъжд.

Всички железопътни услуги между двата най-големи града в Канада, Торонто и Монреал, бяха отменени за Коледа, след като влак дерайлира при лоши метеорологични условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ей
    Какво ни интересуват новини от друг континент?! Както сте почнали - ще ни заливате ежедневно какво става в сащ, в канада... а какво става в Мозамбик, Сомалия?! Мм?! (да, сащ и канада умишлено са с малка буква - заслужено!)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари