Над 400% ръст на активните случаи на Ковид в Русенско от началото на месеца

0
Областният щаб за борба със заболяването ще заседава днес
Областният щаб за борба със заболяването ще заседава днес Снимка: Dunavmost

Днес ще заседава областният щаб за борба със заболяването

Малко над 400% или около пет пъти повече са активните случаи на Ковид-19 в Русенско към момента спрямо началото на юли тази година. От 60 през първия ден на месеца, те вече стигнаха 304.

Този факт се оказа основна предпоставка днес да се проведе заседание на Областния оперативен щаб за борба със заболяването. На него ще бъде разгледана актуалната епидемична обстановка и възможностите за временно въвеждане на противоепидемичните мерки в региона. Очакванията са маските в болници и социални заведения да бъдат върнати отново.

Същевременно трябва да се отбележи, че само за последните два дни 100 души са се заразили с Ковид-19 в региона. По-подробна информация относно разпространението на Ковид-19 в Русенско през вчерашния ден очаквайте по-късно днес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    hjy
    Дотам го докараха уродите от сащ, че да се радваме да започне някъде война, която да отмие и измести "новината" за пропагандата за настинката!
  • 1
    3
    \\''
    Всички знаехем за тази пропаганда чрез нпо-тата в България на цру на сащ! Много "страшна" е настинката, а сащническите корпорации трябва да продават на стократни печалби експерименталните си течности!
  • 2
    2
    88
    Хубава снимка, вирусчета летят като снежинки. Така е, пускат ни ги отгоре и затова всичко се знае предварително, коя вълна кога ще дойде, да да. Много реална снимка, показателна при това! Поради слаб интерес към войната в Украйна, връщаме на дневен ред вкисналата манджа "ковид" за претопляне! Това, медиите, са страшно зло. Както и СЗО, най-голямата перачница за пари, измести от първото място Green peace! Браво!
  • 0
    1
    kiki
    LeTsSsS GoOoOoOoOo
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари