Над 3000 деца в Парка за Деня на детето в Русе!

0

Над 3000 деца и родители изпълниха снощи Парка на младежта, за да отпразнуват заедно Деня на детето със своите любими приказни герои.

Организатор на незабравимия детски празник беше Сдружение „Русенче“, което тази година спечели малък художествен проект „Парад на героите - Веселяците“, финансиран от Община Русе.

Да поздрави най-малките русенчета на сцената излезе и кметът Пламен Стоилов. Той пожела един страхотен празник на всички малчугани, които бяха дошли на празника. „Нашите деца са най-важното нещо и ние ще направим така, че те да имат най-добрите условия да растат, да учат, да се изявяват и да показват своите умения“, допълни още кметът.

Празничната програма започна още в 16:30 часа с участието на деца от вокална група „Приста“ с ръководител Доротея Бальовска и деца от танцови състави с ръководител г-жа Пенка Филипова. По-късно аниматорна група „Веселяците“ направи голямо детско парти с игри, викторини, награди. В 18 часа започна истински парад на приказните герой, в който дефилираха принцеси, вещици, супер герои от любимите детски приказки и филми.

Децата имаха възможност да запечатат празничния ден, като се снимат с  приказните герои на специално обособено място - „Алеята на приказките и славата“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари