Над 200 украински деца у нас се нуждаят от храна и дрехи

0
Една от приютените майки заяви, че имат нужда от детска храна за малките, памперси и топли дрехи за малките и големите деца
Една от приютените майки заяви, че имат нужда от детска храна за малките, памперси и топли дрехи за малките и големите деца Видео: NOVA NEWS

В един от хотелите по Северното ни Черноморие, в който са настанени над 450 бежанци, повечето от тях с малки деца, сред тях има и новородено бебе, имат спешна нужда от продукти от първа необходимост

Управителят на хотела заяви за "Твоят ден" по NOVA NEWS, че на този етап помощ от държавата не е получавана, заплащане очакват в края на месец май. Те са започнали да приемат бежанци от една седмица, като те са предимно майки с деца и възрастни жени.

Чакат се инструкции от правителството за това как ще се процедира с бежанците, след изтече срокът за настаняване - 31 май.

Стана ясно, че има подписани съществуващи договори с немски туроператори, както и други резервации, които няма как да бъдат пренасочени към други обекти.

"Продължаваме да обслужваме бежанците и се надяваме до края на май войната да свърши и те да се приберат по родните си места", заяви управителят.

Една от приютените майки заяви, че имат нужда от детска храна за малките, памперси и топли дрехи за малките и големите деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    mmmda
    Както и още 2 млн. български пенсионери, деца и младежи се нуждаят от същото, ама защо ли не ги споменават ?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари