Начо Пантелеев е обвиненият за смъртта на Ферарио Спасов

1
24-годишният мъж от Лясковец е познат на полицията
24-годишният мъж от Лясковец е познат на полицията Снимка: Nacho Panteleev / Facebook

24-годишният мъж от Лясковец е познат на полицията

24-годишен мъж от Лясковец е обвиняем за катастрофата, причинила смъртта на известния футболен треньор Ферарио Спасов.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Велико Търново се провежда разследване на тежкия пътен инцидент от 11.11.2023 г., при който след сблъсък на два леки автомобила на главния път I-4 София - Варна в района на с. Шереметя, община Велико Търново, загина Спасов. Това съобщиха от обвинението.

"След проведени интензивни следствени действия и преценка на събраните до момента доказателства по случая като обвиняем за извършено престъпление по чл. 343 от НК (причиняване на смърт по непредпазливост при управление на МПС, вследствие на нарушаване на правилата за движение по пътищата) е привлечен 24-годишният Н. П. от гр. Лясковец.

Обвинението на този етап е за изгубен контрол над управлявания автомобил при мокра настилка. След произшествието водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като резултатът е отрицателен. Действията по разследването продължават", добавиха от прокуратурата.

Както вече стана ясно, докато управлявал автомобила си "Фолксваген Голф" от Горна Оряховица към Ловеч, Ферарио Спасов е бил пометен от бял "Мерцедес", който летял с около 150 км/час.

Според публикации в социалните мрежи обвиняемият за смъртта на бившия треньор на Литекс и ЦСКА се казва Начо Пантелеев. 24-годишният мъж от Лясковец е познат на полицията, имал и други нарушения на пътя.

Ето какво сподели във "Фейсбук" Стилян Найденов:

"Бог да прости Ферарио Спасов.

Мургав джигит, познат на органите - Начо Пантелеев, на 24 г. от Лясковец, го връхлетял с над 150 км в час, на мокър път, край Шереметя в събота вечерта. Белият спортен мерцедес е ударил отзад и буквално е изхвърлил синия голф на Спасов на повече от 60 м.

Дано има справедливост и парите не решат присъдата, както често се случва".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Farting Bull 🦬💥
    Как 24 годишниен мургав джигит може да кара спортен Мерцедес, а дългогодишен треньор да кара Голф?
  • 5
    9
    абе
    НАП кога ще погне богатите примати , то коли палати злата ? Откъде са парите? Какво работят тези хора? Данъци осигуровки плащат ли?
  • 21
    8
    ...........
    Такъв урод да се линчува!!!!Сега ще тръгнат едни дела!С години!!!!И след това ще му намалят присъдата!!!!Както е случая с Милен Цветков! Интересно,кой му е дал книжка на този!!!!
  • -4
    7
    И смешно, и жалко
    А странното е това, че този другар по-надолу изобщо е чувал имената, които цитира, понеже едва ли ги споменават по руските канали, на които е страстен почитател. Предполагам, запълва духовния си мир с повръщнята на безродника българоубиец петър с партизанското име волгин (неслучайно няма главни букви). Хубавото е, че по природните закони и той, и другите бетонни комуняги като него няма да са още дълго сред нас.
  • -4
    6
    до 4
    Светъл ум, но и безродна курва. Бързо трябва да го последват Евгени Дайнов, Георги Бърадров и Рут Колева. За тези се сещам набързо. Ще допълня след малко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари