НА ЖИВО: Брифинг на Бойко Борисов и ГЕРБ

8
Брифинг на Бойко Борисов и ГЕРБ
Брифинг на Бойко Борисов и ГЕРБ

ГЕРБ дава извънреден брифинг в централа на партията.

На него се появи премиерът в оставка Бойко Борисов, който в същото време е и в отпуск. На брифинга присъстваха и вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Кирил Ананиев и здравният министър Костадин Ангелов.

"Ще започнем с плана за възстановяване, тъй като последните дни се опитват да го изкарат едва ли не като неангажираност. Искат да го направят ябълката на раздора, а е правен от над 200 човека. Няма лошо за тези, които ме викат в парламента, но как си представят да им представим този план", заяви премиерът в оставка.

"Аз съм отговорност човек и неслучайно сме работили много по този план. Моето предложение към новото управляващо мнозинство е да го приемат - той е добре направен. Отхвърлете го, ако не ви харесва. Направете ваш, но спрете да спекулирате, че няма план", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Не знам голямото самочувствие на нашите колеги от къде идва. Аз когато прохождах, срещу мен бяха остриетата на Сергей Станишев", призна Борисов.

"Трябва да оборим някои лъжи и интерпретации и да помолим колегите... "Росенец" вече няма да бъде закачан - бъдете сигурни. Бъдете сигурни и че няма да има и мажоритарни избори, защото оправданието е, че трябва да има по-спокоен парламент", заяви Борисов, визирайки оправданието, което Слави Трифонов даде преди дни.

"Знаете ли кога ще го направят? Когато по някакъв начин дори и физически се разправят с ГЕРБ", категоричен е Борисов.

"Опитаха се да се заиграят със здравето на хората и да кажат, че не мислим за него. Членовете на НОЩ са държавни служители... Една година не спряха да се подиграват с Щаба, дори гориха маските и казваха, че двама генерали плашат народа."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари