НА ЖИВО: Борисов с първи коментар за снимките от спалнята му

1
„Оставаше само едно малко момченце да има до мен”, заяви премиерът
„Оставаше само едно малко момченце да има до мен”, заяви премиерът

„Оставаше само едно малко момченце да има до мен”, заяви премиерът

Премиерът Бойко Борисов с първи коментар за неговите снимки, публикувани в социалните мрежи. За кадрите се твърди, че са направени в спалнята на премиера.

"Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и с придобиването на самолетите F16 я прехвърлихме към истинската евроатлантическа ос”, заяви той.

„И какво получаваме? Компромати и манипулации! Аз всеки ден предупреждавах, че това ще се случи. В учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш и самия герой на снимките”, коментира още Борисов.

Според него всичко това е нагласено още преди година, тъй като тогава мокетът в спалнята му бил такъв, какъвто е на снимките. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята”, каза още премиерът.

„Заплахите идват не от кого да е, а от държавния глава, от обединителя на нацията. За да не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен там. Ние сме жертва, а не инициаторите на всичко това”, каза още министър-председателят.

„На форума в Давос ни демонстрираха как се правят такива неща. За такива цели са създадени цели звукозаписни студия”, обясни Борисов. И категорично заяви, че политическите му съперници прибягват до подобни прийоми, защото „видяха, че на избори не могат да ни бият”.

Той говори и за изтеклия преди дни запис, за който се твърди, че е телефонен разговор между него и неизвестен събеседник. „Всички от ГЕРБ са от 20 години с мен и могат да кажат дали пия, камо ли да фъфля”, заяви Борисов.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари