Искрен Веселинов: Компроматите срещу премиера не са изпитание за коалицията

0
Друго беше по-силното изпитание пред коалиционното споразумение
Друго беше по-силното изпитание пред коалиционното споразумение Видео: Канал 3

Лидерът на ВМРО смята, че по-сериозен е проблемът, че Обединени патриоти не бяха подкрепени в проекта за доброволните отряди

Компроматната война, която се води в момента на политическата сцена, не е в състояние да разклати управляващата коалиция ГЕРБ-Обединени патриоти, според лидера на ВМРО Искрен Веселинов, който бе гост в предаването „Беновска пита“ по Канал 3.

Коалицията не е изградена на персонални унции, а на коалиционно споразумение. Много по-силно изпитание беше фактът, че ГЕРБ не подкрепиха създаването на доброволните отряди, които трябваше да се борят с битовата престъпност“, каза Веселинов.

От друга страна той изрази мнение, че персонализираните атаки към премиера са най-силните до момента, но не е убеден в техния потенциално негативен ефект.

Такава служба като НСО е изключение в Европа. Тя е остатък от съветския модел. Такива служби трябва да са част от МВР, защото те не могат да разчитат на оперативна информация, а ползват такава именно от МВР. Обединени патриоти бе от малкото формации, които се обявиха против НСО да бъде отделна структура“, каза Веселинов по адрес на охранителната служба, която е допуснала някой да стигне до премиера и да го снима в леглото му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари