На територията просперира само корупцията

1
В "проспериращата" България, хора, платили здравните си осигуровки, и техните близки, молят да се съберат средства, за да могат да живеят
В "проспериращата" България, хора, платили здравните си осигуровки, и техните близки, молят да се съберат средства, за да могат да живеят

В почти всеки голям магазин стоят кутии...за живот!

В "проспериращата" България на Главната Мутра на Републиката, хора, платили здравните си осигуровки, и техните близки, молят да се съберат средства, за да могат да живеят. ПРОСПЕРИТЕТ ЛИ Е ТОВА? ТЕБ ТЕ ПИТАМ, БОРИСОВ?

Защо просперирате само гербавите, които сте на власт, а хората, които работят и са работили цял живот, живеят на ръба на оцеляването? Или са забравили отдавна какво е нормален живот? Защо изплюскахте парите за пенсии и за здравеопазване? Наглеете, дарявали ви за апартаменти! А хората, които плащат данъци, молят да им дарят, ЗА ДА ЖИВЕЯТ!

Да, отговорът го знам! Шест апартамента, тераси, балкони, къщи в Барселона, банкови сметки....но само за вас! Просперира САМО КОРУПЦИЯТА НА ТЕРИТОРИЯТА И КАТО ПЛЕВЕЛ НЕ ОСТАВЯ НИЩО ДРУГО ДА ВИРЕЕ!

Загледай се в тези кутии, мутро! И пак кажи, че България просперира!

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари