На Миконос таксуват и залеза 500 евро

0
Двойка туристи седнали в кафе, за да се любуват на опияняващия залез
Двойка туристи седнали в кафе, за да се любуват на опияняващия залез

Двойка туристи седнали в кафе, за да се любуват на опияняващия залез

500 евро минимална консумация в известен кафе-бар в Малката Венеция, за да гледат залеза поискаха от американски туристи.

Прецедентът стана миналата седмица, когато двойката туристи от Сан Франциско седнали в кафе, за да се любуват на опияняващия залез.

Неприятната изненада не закъсняла, когато от заведението им съобщили, че трябва да направят поръчка от 500 евро ако желаят да останат да се любуват на залеза, пише NewsBG.eu.

Това е пореден инцидент на острова, след случая със „златните“ раци за които две американски туристки, майка и дъщеря й, бяха таксувани с 600 евро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Нормално е 500 евра
    за такса на залеза ! За мен е по-важно колко е таксата на ИЗГРЕВА , за да си направя една прецизна калкулация дали да летувам на Миконос или да избера друг остров !
  • 5
    2
    русенец
    Все на американски туристи им се случва. :) Интересно защо. Явно трябва да забравят, че светът им принадлежи и вече трябва да плащат, скъпо да плащат за всичко, в това число и за хубави залези. Браво на гърците!
  • -2
    1
    Baj Ganio
    Imal dal
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари