На летището във Франкфурт откриха труп в колесника на самолет

0
Тялото е било открито от работници, след като пътниците вече са били напуснали самолета
Тялото е било открито от работници, след като пътниците вече са били напуснали самолета Снимка: АП

Тялото е било открито от работници, след като пътниците вече са били напуснали самолета

В колесника на самолет на "Луфтханза", пристигнал вчера на летището във Франкфурт от Техеран, беше открит труп, предаде Ройтерс, позовавайки се на германския ежедневник "Билд", съобщи БТА.

Тялото е било открито от работници, след като пътниците вече са били напуснали самолета А340 и той се е намирал в хангар за поддръжка. Полетът на същия самолет, насрочен за днес, е бил отменен, показва информация от сайта на "Луфтханза". Авиокомпанията и полицията засега са отказали да коментират.

Тази зловеща находка идва на фона на протестите и размириците в Иран, предизвикани от смъртта на Махса Амини, 22-годишна иранка от кюрдски произход, която беше задържана от нравствената полиция на Ислямската република заради "неприлично облекло" и почина малко след това, отбелязва агенцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари