На 18 години е трудно да хванеш куфара и да заминеш нанякъде

0

Едно младо и много красиво русо момиче събужда зрителите на Би Ти Ви от три месеца насам и кротко им разказва какво ще бъде времето. Това е Натали Трифонова - най-новата синоптичка на телевизията, която е пълна противоположност на бъбриво-сладкодумния Емил Чолаков.

Очарователното ѝ лице веднага бе забелязано от жълтите медии и въпреки липсата на каквито и да е подробности около личния ѝ живот те не се забавиха да измислят такива.

Най-сочните клюки бяха, че момичето е имало връзка все с известни личности, сред които Слави Трифонов и Николай Бареков.

“Нямам никаква представа откъде се появиха тези истории, но нищо от написаното не е вярно”, каза Трифонова пред “24 часа”.

Факт е, че познава Слави Трифонов. Среща се с него на кастинг на един от танцувалните формати в шоуто, след което обаче не продължава участието си.

И все пак младата Натали е имала романтична телевизионна връзка. Докато е в Тв 7, се запознава с колегата си Деян Веселинов, сега водещ на съботно-неделния сутрешен блок “Събуди се” по Нова тв. Любовта помежду им продължава 2 години. След раздялата си са в добри приятелски отношения.

Неочакваният медиен интерес към нея, както и откровените лъжи, които прочита за себе си, подтикват Натали напоследък да се опитва да затвори личното си пространство. “Отначало ми беше доста неприятно, но сега се опитвам да се забавлявам с лъжите, написани за мен. Не се притеснявам да споделям за личния си живот, но сега се стремя да си го пазя повече”, казва Трифонова. В момента синоптичката има човек до себе си, но не желае да говори за него. Все пак тя посочва личностни качества, които според нея са от голямо значение: “Важно ми е да чувствам, че до мен има стабилен, уравновесен и най-важното емоционално интелигентен човек. Много е важно човекът до теб да разбира емоциите и да отговаря на тях.”

Навярно зрителският интерес от страна на мъжката аудитория рязко нараства при появата на 25-годишната хубавица на малкия екран. Сутрин тя става за работа в 4 ч и изглежда сякаш усмивката ѝ изгрява доста по-рано от слънцето.

Но Натали Трифонова има доста повече интереси от прогнозата за времето. От малка танцува модерен балет и въпреки че звучи почти невероятно, твърди, че си почива, като решава задачи по математика.

Натали е родена във Велико Търново, от лекарски род. Майка ѝ е зъболекар, а баба ѝ е била завеждащ отделение по педиатрия в старопрестолния град. Още на 3-годишна възраст Натали се мести с родителите си в София и учи в 133-СОУ “А. С. Пушкин”.

“В училище бях отличничка. Бях доста амбициозна като малка, а любим предмет ми беше математиката. Даже и до ден днешен ми е приятно да решавам задачи. Доста често се случва да помагам на малкия ми братовчед и усещам математиката като развлечение”, разказва тя. Големият ѝ интерес към точната наука я подтиква да запише бизнес информатика в УНСС, но още в първи курс кандидатства на кастинг за водещ на прогнозата за времето в Tв 7

Там тя дава старт на своята телевизионна кариера. Справя се добре като синоптичка и не след дълго започва свое предаване за изкуство, кино, музика, култура - “Градът”. Води също и рубрика в централната новинарска емисия “Аз обичам новини”, която показва позитивни истории. Развитието ѝ в Тв 7 става по времето, когато шеф там е Николай Бареков. Именно заради това тръгват и приказките за топли взаимоотношения помежду им.

Малката Натали не се е потяла само над задачите по математика, но и в салона за танци. В него тя влиза още 9-годишна. За свой стил определя модерния балет. Минала е през балетното училище “Дива”, неин хореограф е бил също и познатият от тв предаването VIP Dance Милен Данков. Участвала е в не едно или две състезания, от които има награди.

Но най-голямата изненада не идва с това, че Натали е математик танцьор, а че дълго време тренира боулинг.

По думите ѝ в този спорт не са от значение теглото и здравата физика на играча, а концентрацията и точният мерник. “По боулинга се запалих, като бях на 15 г. Участвала съм на турнири, имам и медали от индивидуални състезания. Може да е изненадващо, но има много добри българки, състезателки по боулинг”, казва Трифонова.

Когато обаче се отвори тема “Спорт”, автоматично се засяга и темата “Футбол”. Натали е футболен запалянко и част от феновете на ЦСКА.

“Дядо ми беше заклет фен на ЦСКА и от малка гледам футбол. Освен български футбол гледам и големите първенства”, обяснява момичето от прогнозата за времето. Допълва също, че се различава от типичния запалянко по това, че когато гледа мач, пред телевизора не стои с бира, а с чаша вино в ръка. Сред любимите ѝ футболни играчи са имена като Меси и Златан Ибрахимович.

За младите хора на дневен ред винаги стои въпросът “Дали да не замина за чужбина, където да продължа образованието си?”. Този въпрос се е въртял и в главата на Натали, но въпреки колебанията решава да остане в България. Разказва, че трудно би живяла, ако близките ѝ хора не са около нея. “На 18 години е трудно да хванеш куфара и да заминеш нанякъде. Иска се да си много силен психически, за да издържиш без семейство и приятели. В това отношение явно аз съм слаба”, казва Трифонова и допълва, че много се възхищава на хората, които заминават, за да получат образование в чужбина.

Усмихнатото момиче на прогнозата за времето може и да се натъжи. Тя разказва, че много лесно се познава, когато не е в настроение, и хората около нея веднага долавят разликата. “Когато съм кисела, съм наистина, ама наистина кисела, а иначе напоследък много ме натъжават възрастните хора в България. На голяма част от тях им е трудно да свързват двата края”, казва Натали Трифонова.

За финал на запознанството ни с Натали може да заключим, че ако няма как да бъдем сигурни дали красотата ще спаси света, то може да сме сигурни, че усмивката ще ни помогне срещу лошото време.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари