МВРО нямало да прави коалиция с Възраждане

0
Костадин Костадинов: Те не го пускат в селото, то пита за поповата къща
Костадин Костадинов: Те не го пускат в селото, то пита за поповата къща

Костадин Костадинов: Те не го пускат в селото, то пита за поповата къща

Разбрах, че някой от малцината останали наемни работници в частната фирма на Каракачамаков, май от евродепутатите им, бил казал, че МВРО нямало било да прави коалиция с Възраждане:) Отдавна не се бях смял така от сърце:)

Налага се да припомня на помияро-"патриотите" една стара българска поговорка - "те не го пускат в селото, то пита за поповата къща". Ние искаме да ги съдим за кражби, корупция и държавна измяна, а те се назлъндисвали за коалиция с нас, ама в крайна сметка се отказали.

Но, както е казал нашият мъдър народ, Господ като иска да накаже някого, първо му взима акъла. После той се наказва сам. Та и с МВРО така.

Хубава неделя!

Костадин Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари