МВР залови двама мъже с над един килограм амфетамин

0
Спецакция срещу наркоразпространението в София
Спецакция срещу наркоразпространението в София

Спецакция срещу наркоразпространението в София

В рамките на специализирана полицейска операция на територията на София, в района на ж.к. „Христо Смирненски“ служители от сектор „Наркотици“ в Столична дирекция на вътрешните работи са засекли 25-годишен мъж в момент на покупко-продажба на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При последвалите процесуално-следствени действия криминалистите установили и 29-годишен мъж, който според първоначалните данни доставял наркотиците. При претърсване в търговски обект, стопанисван от него, както и при обиск на двамата мъже и клиентите, били намерени и иззети общо над един килограм амфетамин, известни количества марихуана и кокаин, електронна везна и голяма сума пари в различни валути. Двамата са задържани по образуваното досъдебно производство, привлечени са като обвиняеми и са им наложени мерки за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа, информират от МВР.

При друг случай служители на сектор „Престъпления свързани с Моторни превозни средства“ при СДВР са намерили два противозаконно отнети автомобила. Единият от тях е открит в гаражна клетка в ж.к. „Студентски град“, ползвана под наем от 41-годишен, а втория – в близост до жилището му в ж.к. „Дианабад“. Мъжът е задържан в полицейския арест по образуваното досъдебно производство, работата по което продължава, посочват още МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари