МВР ще проведе Национално съвещание

0
Откриващата част на съвещанието ще бъде публична
Откриващата част на съвещанието ще бъде публична

Откриващата част на съвещанието ще бъде публична

Участие ще вземат министър-председателят акад. Николай Денков, и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов и Мария Павлова, заместник главен прокурор

Национално съвещание на МВР ще се проведе утре, 26 септември, от 11:00 часа в сградата на Главна дирекция „Национална полиция“. Ще присъстват политическото и професионалното ръководство на МВР, директорите на главни дирекции, ОДМВР и СДВР, както и на административните структури в министерството.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени са целите и приоритетите на МВР, организация на дейността на структурите при подготовката и провеждането на избори за общински съветници и кметове, анализ на резултатите от предприетите мерки за ограничаване на незаконната миграция, противодействието на престъпността и домашното насилие, състоянието на пътнотранспортния травматизъм.

Участие ще вземат министър-председателят акад. Николай Денков, и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов и заместникът му Мария Павлова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари