МВР с подробности за катастрофата край Бяла със загинала жена

2
48-годишна жена е карала автомобила, който се преобръща над жп релсите и се удря в мантинела
48-годишна жена е карала автомобила, който се преобръща над жп релсите и се удря в мантинела Снимка: Dunavmost, архив

На 10 декември около 19:10 ч. в РУ - Бяла е получен сигнал за катастрофа с пострадали лица, като автомобил е излязъл извън пътя.

Станало ясно, че в колата са пътували две жени и мъж. Екип на ЦСМП е установил, че едната от жените е загинала на място, а другите двама са били откарани за оказване на медицинска помощ в болнични заведения.

При последвал оглед на местопроизшествието е установено, че в тъмната част на денонощието, при влажна пътна настилка, в района на Т-образното кръстовище, лек автомобил "Сеат Ибиза" с разградска регистрация движещ се в посока Плевен - Русе, с водач 48-годишна жена, която вероятно е загубила управление, е преминал през кръстовището без да предприеме маневра завиване.  След това се е ударил и преминал през предпазната мантинела, прелетял е над жп релсите и се е забил с предната си част в почвата, при което се е преобърнал.

Вследствие на удара е починала 75-годишна пътничка. Водачката е настанена в русенската болница "Канев" с разкъсно-контузна рана на коляно и глава, както и фрактура на прешлен, без опасност за живота, а мъжът е прегледан в беленската болница "Юлия Вреская", където е изяснено, че е леко ранен с контузия на гръден кош. Причините за инцидента се изясняват. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ – Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари