МВР - Русе пуска номера по избор за серия КТ от 5001 до 5500

2
Приемът на заявления започва на 13 юли 2023 година
Приемът на заявления започва на 13 юли 2023 година

Приемът на заявления започва на 13 юли 2023 година

От 09:00 часа на 13 юли 2023 година започва приемът на заявления за предоставяне на право за ползване на регистрационен номер на МПС от серия КТ от 5001 до 5500. Заявленията трябва да бъдат подадени в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Русе.

Приемът на заявления ще продължи до изчерпване на номерата от списъка или до приключване на серията. Гражданите, които желаят да получат номер от тази серия, трябва да свържат се със сектора "Пътна полиция" и да подадат своите заявления.

За допълнителна информация и справки, гражданите могат да използват следния телефон за контакт: 082 / 88 28 28.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Отегчен
    Егати сергията. На мен би ми било доста обидно това. Държавен бюджет те издържа с всички възможни благинки и ти опъваш един чаршаф до циганите с "кастофони-мантфони" и отваряш сергия за номера. Сериозно ли реваха, че искали уважение?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари