МВР - Русе пуска номера по избор за серия КС от 1001 до 2000

7
Заявленията ще се приемат от 09:30 часа на 7 февруари 2022 г.
Заявленията ще се приемат от 09:30 часа на 7 февруари 2022 г.

МВР - Русе пуска номера по избор за серия КС от 1001 до 2000

Започва приема на заявления за предоставяне на право за ползване на регистрационен номер за автомобил по избор от наличните в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Русе, за серия КС от 1001 до 2000, съобщиха от полицията.

Заявленията ще се приемат от 09:30 часа на 7 февруари 2022 г. в сектор „Пътна полиция“, на гише №13, до изчерпване на номерата от списъка или до приключване на серията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Заслужават ли си парите?
    Рег. табелите на КАТ сякаш са с много ниско качество, щото още на 2-3 година започва боята им да поизбелява, както и черния цвят на буквите и цифрите, които стават като протрити.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари