МВР претърсва имот на Велико Желев във Варна

0
Бизнесменът е задържан в София, където обискират офисите му
Бизнесменът е задържан в София, където обискират офисите му Видео: NOVA

По предварителна информация става дума за разследване на принуда

МВР претърсва офисите на Велико Желев в София и негов имот във Варна. Бизнесменът е задържан и се намира на мястото на претърсванията в столицата. По предварителна информация става дума за разследване на принуда, съобщи NOVA.

Желев е упражнил насилие върху негов служител и го е накарал да подпише документи с невярно съдържание.

Велико Желев е бивш шеф на АПИ. В момента е председател съвета на директорите на фирма „Хидрострой”, която получи поръчката за 360 млн. лева за строежа на тунела под Шипка. Фирмата, която е основана през 1962 г., се занимава основно с асфалтиране на пътища, ремонти и зимно поддържане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари