МВР откри данни за престъпление при проверката на кея на "Росенец"

0
Полицията даде на прокуратурата резултатите от проведените действия
Полицията даде на прокуратурата резултатите от проведените действия Снимка: БНР

Полицията даде на прокуратурата резултатите от проведените действия

МВР даде на прокуратурата резултатите от проверката на кея на лесопарк "Росенец".

Констатацията на "Икономическата полиция" е, че има данни за извършено престъпление - внесени неверни обстоятелства в официален документ, предава Bulgaria on AIR.

Установено е, че към 2016 година съоръжението е било с площ от около 1000 кв.м., а през 2020 на негово място е нанесен нов имот над четири пъти по-голям, с начин на трайно ползване за пристанище с размери и подробно описание в нотариален акт.

Проверката е започнала през есента на 2021 г. по сигнал за извършени закононарушения при изграждането на кейова стена в лесопарк "Росенец".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари