МВР: На 3 октомври не са произвеждани изстрели от българска страна по нелегални мигранти

1
Позиция по повод видео, излъчено от „Скай нюз“, в което сириец твърди, че е прострелян на границата
Позиция по повод видео, излъчено от „Скай нюз“, в което сириец твърди, че е прострелян на границата Снимка: Министерство на отбраната

Позиция по повод видео, излъчено от „Скай нюз“, в което сириец твърди, че е прострелян на границата

Не са произвеждани изстрели от българска страна на 3 октомври тази година по група нелегални мигранти, намиращи се на турска територия.

Това показва проверка на МВР, по повод видеоклип, заснет от мигранти, в който се чува изстрел и се твърди, че е пострадал сирийски гражданин, предаде БНР.

От вътрешното министерство уточняват още, че при случая става дума за опит на 65 лица да преминат границата. Мигрантите са се държали агресивно и враждебно, като хвърляли камъни и горящи предмети към полицаите в района.

Пострадал е полицай от Гранично управление "Средец". Нанесени са и щети на автомобила на служителите. За случая са уведомени и турските власти. На втори ноември тази година е имало и среща на българо-турската гранична комисия във връзка с инцидента. Тя се е провела на територията на Република Турция.

Това е и позицията на вътрешното министерство, изпратена до телевизия "Скай нюз", която излъчи видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Гражданин
    За голяма жалост не са произведени изстрели.Ако бяха произведени и то повече,сега нямаше да има почернени български семейства,а паплачта устремила се към нашите граници,щеше да е с напълнени гащи.Още по-добре щеше да бъде,ако няколко български помагача се бяха започнали да се учат да летят на сух клон
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари