МВР: Мъжът на сметището в Русе е починал от естествена смърт

0
При извършената аутопсия е установено, че няма данни за травматични увреждания
При извършената аутопсия е установено, че няма данни за травматични увреждания Снимка: Dunavmost / Архив

При извършената аутопсия е установено, че няма данни за травматични увреждания

Вчера следобед в областната дирекция на МВР в Русе, чрез телефон 112, е постъпил сигнал от работещи към Инсталацията за сепариране на отпадъци в Русе, че са открили човешки труп сред битовите отпадъци на поточната лента за сепариране. На място е извършен оглед и са предприети необходимите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за изясняване на случая.

В хода на работата си полицейските служители са установили, че трупът е на мъж от Русе на 41 години, за когото се знае, че води клошарски начин на живот. При извършената аутопсия е установено, че няма данни за травматични увреждания, които да са довели до смъртта на мъжа и най-вероятно се касае за настъпване на естествена смърт. Предстои изясняване на фактите и обстоятелствата, при които тялото се е озовало в битовата смет.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР - Русе, наблюдавано от Окръжна прокуратура – гр. Русе. Работата по разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари